Saturday, April 10, 2010

Aah...

Ljuvligt med sovmorgon! Att sova länge och vakna utan väckarklocka är en lyx! Jag vaknade först vid halv åtta imorse! Gårdagen var lite seg, efter helgkursen fredag-söndag och sedan jobb måndag-fredag så var jag ganska trött mot eftermiddagen och kvällen.

Under min första jobbvecka har jag naturligtvis stött på både den ena och den andra sortens människor, både i telefonen och på arbetsplatsen. Mera om det en annan gång, nu är maken klar med lunchen!

2 comments:

Maryam said...

Asalam aleikoum kära syster!
Jag har helt missat att du har fått ett jobb, vad roligt!! Men att ha sovmorgon till halv åtta låter inte riktigt som en sovmorgon för mig :). Vad roligt att värmen har hittat tillbaka, på något konstigt sätt så räknar man ju inte riktigt Marocko som ett "kallt land", även fast det ibland känns värre än självaste lappland! Jaja, jag hoppas annars att livet flyter på bra, jag ska försöka att knåpa ihop ett mail snart (i.o.m. att jag skriver det så sätter jag lite press på mig själv).
Ha det så underbart och jag ber för dig och din familj! Må Guds fred och välsignelser vara med Er!
Kram kram

it's a lifestyle... said...

Wa aleikoum salam, syster!
Kroppen min har tydligen vant sig vid att stiga upp tidigt på morgonen.. Imorse vaknade jag 6:45.. men det tog ju inte länge innan jag upptäckte att klockan faktiskt var 7:45.. Marocko ändrade till sommartid den första maj och då hjälper det ju inte hur tidigt man än vaknar, det är ändå en timme senare.. :-(
Jag hoppas att ni har det bra i Lappland! Och att familjen snart har möjlighet att vara samlad igen.. Det är en tuff tid, men ibland så är det nödvändigt.. Må Allah belöna er!
Massor av kramar från mig!