Sunday, April 08, 2007

Warum gör jag det här?

Det viktiga är att skriva av sig, vilket jag nu gjort under helgens gång, men ändå publicerar jag det jag skrivit, jag gör mina innersta tankar tillgängliga för hela världen. Varför? Vill jag synas? Vill jag att världen ska veta vad jag tänker och vad jag känner? Visserligen är ni inte många som följer mitt liv, och visserligen är det inte stor del av väldens befolkning som förstår vad jag till största delen skriver här, men ändå...

4 comments:

Anonymous said...

Chabba!

Det är jag, din underbara granne. Äntligen rensade jag min mail och såg att du för läääänge sedan skickat din blogg adress till mig. Du har en kiva blogg och det är jätte intressant att läsa vad du skrivit, fina funderingar :)

Anonymous said...

Salaam aleikum wa rahmatulla wa barakatu! :-D Måste säga som Kia och erkänna att jag först nu hitta hit... Men du skriver helt super! Kram!

Anonymous said...

Nja, om det vore lätt att förstå vore det inte kul att läsa. Och hur många språk använder du egentligen, tror jag sett minst fyra.

/Secreate Admirer
(Don't take my signature to seriously ;) )

it's a lifestyle... said...

Kia och Zahra, Willkommen! Jag hoppas att jag kan ge er många trevliga lässtunder i framtiden...

Secreate Admirer, No, I don't take your signature too serious -men jag kommer alltid att vara nyfiken på vem du är, hur du hittat min blogg och vad det är i mitt liv som intresserar dig... :-)