Wednesday, June 06, 2007

Kära dagbok,

Tro det eller ej... Men jag gjorde det!! Jag gick rakt in i en dörr inatt! :-S Det var mörkt och jag såg inte dörren... Jag har ingen dominerande bula eller blått öga, men jag är lite röd över höger tinning, och höger knä fick sig också en smäll. Mitt högra bröst är också lite ömt -men det har det å andra sidan varit i tre veckor nu, sedan jag började äta piller.

Undrar vad som kommer härnäst? Efter först en Capoeira-spark på kinden och nu det här...

Jag vaknade imorse av att katten lekte med mina fötter (det kittlade) och upptäckte sedan att han dragit med sig en fästing (skogsbässe, på åländska) upp i sängen. Det fick mig att vakna till!

Idag ska jag skicka ett svarsmail till de som vill ha mig på arbetsintervju. Det är nu jag behöver ha lite självförtroende.. Hur har jag liksom lyckats få tidigare jobb?? Jag kan ju ingenting, och jag är ju helt dum! Eller visst, jag kan lite saker, men jag kan inte sätta ord på vad jag kan och det lilla jag kan är ingen djup kunskap.. :-S Så här känner jag alltid inför arbetsintervjuer, och det är troligen inte det bästa utgångsläget... (Jag söker inte sympati!)

Vsste ni förresten att provsvaren till ett HIV-test endast ges vid personligt besök? Kan man inte boka in ett återbesök, så kan man inte heller ta något prov.

Nä hörni, borde jag kanske ta ett glas vatten och sedan bege mig ut på en inlines-tur?

3 comments:

Anonymous said...

Arbets interjuver är läskiga, oftast extra så för att man så gärna vill att det ska gå bra.

En intresangt ide` är att man borde gå på massa interjuver till jobb man inte vill ha, bara för att öva lite. Men vem har tid med sådant?

Lycka till!

/Secrete Admirer

If only finding nice girls was as easy as finding jobs. *sigh*

Anonymous said...

hahahaa ååååååh! jag gillar din beundrare! :)

jag har gått in i dörr själv....gick så bra så..att göra det alltså. tyvärr. glasögonen bara flög, o har för mig jag fick en blåtira, men var nu en 10 år sen. har hänt efter det också, men då inte lika mkt.

jobbet löser sig!!! men TELL US MORE!!!!! har inte hört ngt alls om intervju/svarsmail/osv osv??!!!!!

puss puss!

Anonymous said...

cartoon porn movies Very good site, but not bad-would make a version for smartphones. rasskau you also an interesting story .. Cool everything: the picture and information Most people are happy as much as they have decided to be happy. - A. Lincoln Well done! You can still search in Google .. Very good site, but not bad-would make a version for smartphones. Thank you very much! I took a too-handy.