Tuesday, November 24, 2009

Tillsammans är vi starka!!

Det här gör mig så arg!! Snälla, kom ihåg att bojkotta Israel. Kom ihåg att kika efter varifrån avokadon och apelsinerna kommer innan ni lägger dem i varukorgen. Börjar streckkoden med siffrorna 729 så skall ni direkt kasta iväg varan ni håller i handen! Gärna också uppmärksamma övriga butikskunder på varifrån varan kommer.

Bara för att Gaza-kriget är över så är det inte slut på mördandet. Senast inatt mördades två personer och fyra skadades i Gaza av en israelisk tanker och två dagar tidigare bombade Israel flera av de tunnlar som transporterar in livsnödvändigt material till Gaza, såsom mat och bränsle. I den attacken skadades sju personer, bland dem flera barn.

Israel inte bara mördar och förstör, utan de gör allt för att palestiniernas liv skall vara ett rent helvete. Fortsatt blockad av Gaza, fortsatt utbyggnad av bosättningar på Västbanken, trakassering, stöld.. Israel är en apartheid stat utan dess like! Något som också bekräftats av apartheid-drabbade i Sydafrika [hittar tyvärr inte artikeln som jag tänker på nu och kan inte länka, men den borde finnas i tidigare inlägg här på bloggen].

Kära läsare, det är upp till dig att göra något. Våra ledare gör ingenting! Här i Rabat har Veolia nyligen fått kontrakt för att sköta lokaltrafiken. Just det, samma Veolia som har skött Stockholms tunnelbana och pendeltåg. Det franska företaget som i detta nu bygger järnväg på palestinsk mark -för israelerna. Ni förstår att jag är glad över vår bil...

2 comments:

Umayma said...

Från början när staten Israel grundades, så har deras mål varit att fördriva eller döda alla pelastinier, vilket man ser på deras handlingar även om deras ord säger annat....
"Den brittiska ockupationen drog sig tillbaka från Palestina 1948-05-14 och samma dag utropade David Ben Gurion grundandet av staten Israel och "återvändandet av det judiska folket till sitt historiska land". Därmed förklarades Israel som "en judisk stat" utan några geografiska gränser eller grundlag och på så sätt gick man emot även de enklaste av de internationella lagarna och normerna, och gjorde sig själv till "en stat över varje lag".
"Jag är för en tvångsflyttning (av araber). Jag ser inget oetiskt i det". Citat från David Ben Gurion, när han talade inför Judiska byråns verkställande utskott i juni 1938."

ett annat uttalande är
"Den 22 februari 2004 frågade israels vice försvarsminister Ze´ev Boim ganska hånfullt: "Vad är det med Islam i stort och palestinier i synnerhet? Är det någon form av saknad på kultur? Eller är det någon slags genetisk defekt?"

it's a lifestyle... said...

Tack Umayma för att du delar med dig av dessa citat som så tydligt visar var sionisterna håller på med. Vi är alldeles för många som bara blundar inför detta faktum.