Wednesday, November 07, 2007

Får man skriva...

Men det är klart, med en ny Atatürk så skulle väl kurderna bli helt uttrotade och världen skulle vara några kvinnohatare färre, eller? ...på ett forum där vi har i uppgift att diskutera veckans litteratur på en universitetskurs?

Jag ville svara på ett stupid-inlägg som var i stil med att om flera Atatürks och Reza Shahs kom till makten, så blir Mellanöstern ett mera framgångsrikt område. Personen som skrivit hade dessutom gjort klart att islam kränker kvinnor. Dessutom hade personen i fråga, helt utanför ämnet, kastat ur sig citat från vår heliga skrift -tagna ur sitt sammanhang och från någon stupid engelsk översättning.

I lööööööööööööf this kind of comments! (...not!)

Måste fortsätta... Dessutom, allt som är neutralt/positivt islam och/eller Palestina/palestinier så är historierevisionism och allt är bara underbart vad shahen gjorde. Get real!

Hur försvarar man sig mot dessa typer? Jag har åtminstone startat mitt jihad -på ett stängt forum för en universitetskurs.

1 comment:

Anonymous said...

Pale jihad! Jag avskyr också allt detdär snacket om shahen, har just läst Ryszard Kapuscinskis bok "Shahernas shah" och Reza Shah var alltså riktigt, riktigt kucku! Fattar inte folk det..? Lycka till i kampen :-)