Saturday, November 08, 2008

Nu är jag uppe mitt i natten igen.

Nyheterna om Halal-tv har nått Kanada. Jag kan också rekommendera att läsa det följande inlägget..

Nu måste jag gå och sova. Imorgon är det kskso (couscous) och shopping i köpcentret i La Defence som väntar. Och plugg förstås. Sedan skulle jag vilja hinna ta en ny koll på Debian och prova tipset jag fick i en kommentar till föregående inlägg. (Tack Lukas!!) :-)

3 comments:

Maryam said...

Åh, nu får jag ju flashbacks - Jag bodde i La defence 6 månader! Les quatre saisons, så stort så man får ont i huvudet :).

Jag kommer ihåg i början när jag flyttat ner och tyckte att det inte kändes speciellt "parisiskt" att bo där. Plus att när man tar metron på morgonen var det tusentals grå och svarta kostymsnubbar som gick med sina viktiga väskor, inte min stil precis. Och så har det den största fulaste statyn på en tumme någonstans därikring som alla japanska turister tar kort på :).

Hoppas inchallah att det går bra med datorn, inte för att jag fattar så mycket ;)... och shoppingen och allt annat såklart!

Asalam aleikoum syster

it's a lifestyle... said...

Wa aleykoum salam, syster.

Det blev aldrig det megastora shoppingcentret i La Defence, vi gick till Monoprix i Beacon Bruyere istället.. :-D Kanske blir det La Defence nu på lördag, incha allah. Jag shoppade redan lite smink häromdagen på Sephora i shoppingcentret vid Place d'Italie, men vi måste ju också ha presenter med oss när vi åker till Marocko... Och jag som verkligen inte gillar shopping! Jag tror däremot att min älskade lillasyster Zahra skulle trivas här i Paris med alla shoppingcenter... Eller? :-P

Nej, La Defence är väl inte riktigt som Montmartre -som ju snarare är bilden som man (jag) har om Paris.. :-)

it's a lifestyle... said...

...men La Defence har ju också sin charm -ska jag tillägga ovanstående kommentar!! :-)