Tuesday, December 30, 2008

Läser ni ens vad jag skriver?

Marche à Paris samedi 3 janvier à 15h départ Place de la République (voir).

Det var en manifestation idag också, personligen tyckte jag det var mycket folk där, medan min man hävdade det motsatta. Vi var iallafall flerfaldigt flera än de ynka 500 som ställde upp i Stockholm... Skäms på er!

Igår dödade Israel tre unga bröder (8, 12 och 14 år). Idag dödade Israel två unga systrar (4 och 11 år). De var barn! Israel har sedan i lördagens invasion mördat 380 personer och skadat 1800 personer. Många av dem är kvinnor och minst 31 är BARN!

Men det är klart, i krig så får man ju "räkna med att civila stryker med" som den israeliske utrikesministern Tzipi Livni så vackert uttryckte det. Hon är ett riktigt kap den där kvinnan, säger en massa "roliga" saker...

Men är faktiskt 360 döda palestinier jämförbart med 4 israeler?? Förlåt, tre israeler och en arab på israelisk mark, skall det vara.

Som kanske nämnts i förbifarten någonstans så pågår det protester och demonstrationer mot Israel runtomkring i arabvärlden och Europa. Men detta förnekas i det tysta, liksom det stöd som Hamas har bland folket. Det är inte bara media francaise som jag vill se montre la vérité!

2 comments:

Maryam said...

Machallah, sa bra du skriver syster, kampa pa och ma Allah ge oss styrka att kampa for rattvisa.

Tom har i Oujda har det varit sma demonstrationer.

Asalam aleikoum

it's a lifestyle... said...

Wa alikoum salam. Tack syster! Barak allahu fiki. Ja, det förvånar mig inte egentligen.. Demonstrationer förekommer ju runt omkring i Arabvärlden och Europa, tom i Washington DC på andra sidan Atlanten var det 3000 demonstranter ute häromdagen. Men media håller tyst... Al-hamdoulillah så finns ju Al-Jazeera!!

Ta hand om dig och din familj, syster! Kram