Thursday, April 03, 2008

Hjälp!

Jag är så trött på Word nu! Är det någon som vet hur man får sidnumrering att börja visas först på det fjärde bladet? Snälla, hjälp mig... ;-(

6 comments:

Anonymous said...

jag är ingen expert -alls, men jag tror inte det går, helt enkelt. tror du måste fixa liksom två olika dokument, o ha sidnumrering endast på det ena? tror jag. eller menar du förrsten att du vill att det ska stå 1 eller 4?!! äh, blir förvirrad nu. o vet inte. lycka till iaf. fråga malin, hon brukar vara klifftig! :)

it's a lifestyle... said...

Alltså på sida fyra skall sidnumreringen starta från ett. Och det går inte att ha två olika dokument eftersom vi bara skall lämna in ett dokument... ett elektroniskt dokument, det vill säga, i pdf.

Jag får väl köra en rövare då, om ingen har några förslag.. :-| Och jag skall liksom vara IT-student... Ha! Vilket skämt!

it's a lifestyle... said...

Åh! Jag kom på det!!

Istället för att ha dokumentet delat i två sektioner, så gjorde jag de tre första sidorna som varsin sektion och sedan den fjärde sidan och dess fortsättning blev en fjärde sektion. Då blir de första tre sidorna utan sidnumrering, men som sedan startar på den fjärde sidan!

Ikke trist pessimist said...

Hörs härligt ut med jordgubbar och choclad i Paris. Ang word, så behöver du inte laga en sektion på varje sida i börja. Det räcker med att dem tre första sidorna är en sektion och resten är sektion två och har du källförtäckning och bilagor blir det sektion tre. Men det är ju möjligt att göra så som du också.

Ikke trist pessimist said...

Hjälp så många skrivfel! Förlåt!:-)

it's a lifestyle... said...

Tyrckfelsnisse har varit framme igen alltså.. Tihi, när jag var liten tyckte jag det var så finurligt det där med tyrckfel.. eller, jag tycker nog det fortfarande...

Till ämnet, jag hade så från början, de första sidorna i en sektion och själva uppsatsen i en andra sektion (tillsammans med källförteckningen), men förutom där de skulle vara, så envisades siffrorna med att visas på sida två och tre också...