Tuesday, January 06, 2009

Ny attack...

Israel har tagit ett stort steg närmare förintelsen. Idag passade de på att bomba en skola som för tillfället inhyste hundratals flyktingar, en skola som FN gett koordinaterna för till israeliska armén för att undvika att Israel tar fel. 40 civila dog.

Dödsantalet är nu uppe i 640.

Vem skyller Israel på? Självklart, Hamas. Vilket indirekt betyder att Israel, liksom USA med Irak-kriget, totalt ignorerar FN. De tror bevisligen att FN skulle gömma Hamas-medlemmar och bomber.. Som när Israel pratade om att det fanns Hamas-medlemmar på Shifa-sjukhuset och hotade att bomba det.. Ja, jag tror det fanns ett tjugo-tal skadade Hamas-medlemmar, eller oskadliggjorda Hamas-medlemmar kanske vi skall kalla dem, inskrivna på sjukhuset. Men 20 Hamas-medlemmar kan inte stå för de över 1000 civila palestinierna som också vårdades på sjukhuset...

Det sades tidigare, Israel har tappat vettet!

EDIT 20:08 Det skall inte vara en skola, det skall vara TVÅ skolor. Byggnader som tillhör FN har blivit bombade. 40 personer har dött. Igår bombades en tredje skola, men Israel fick inte kol på någon den gången, det var bara några som fick besöka sjukhuset..

No comments: